flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про проведення анкетування

20 січня 2014, 12:26

 

РІПКИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я 

 

20 січня 2014 року                                                                  № 1

 

         З метою визначення довіри громадськості до Ріпкинського районного суду Чернігівської області, на виконання Рішення ради загальних судів № 108 від 25 грудня 2013 року, роблю наступне розпорядження:

 

1.       26 березня 2014 року за допомогою добровільного анонімного анкетування здійснити опитування громадян - учасників судових проваджень, стосовно якості та ефективності роботи Ріпкинського районного суду Чернігівської області.

 

Опитування є  добровільним і покликане визначити думку громадян щодо організації роботи Ріпкинського районного суду. Дані проведеного добровільного анонімного анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій для покращення надання Ріпкинським районним судом Чернігівської області послуг зі здійснення правосуддя.

 

2.       Призначити відповідальним за здійснення 26 березня 2014 року опитування - консультанта суду Лемішка Юрія Володимировича.

 

3.       Призначити відповідальним за оприлюднення інформації щодо проведення 26 березня 2014 року анонімного анкетування стосовно якості та ефективності роботи Ріпкинського районного суду Чернігівської області та відповідальним за забезпечення розміщення інформації про результати проведеного анкетування на офіційній веб-сторінці суду – спеціаліста з інформаційних технологій Гладкого Романа Петровича.

 

4.       Розпорядження оприлюднити шляхом розміщення його копії на інформаційному стенді в приміщенні суду та на веб-сторінці суду.

 

 

В.о. голови Ріпкинського

районного суду                                                             О.В. Павленко