flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Національний університет "Одеська юридична академія" запрошує на навчання

19 травня 2016, 13:00

 

          26 квітня 2015 року до Ріпкинського районного суду Чернігівської області надійшов лист від Національного університету "Одеська юридична академія" за підписом декану факультету цивільної та господарської юстиції Неугоднікова А.О. в якому зазначена інформація щодо освітніх послуг, що надаються факультетом цивільної та господарської юстиції Національного університету "Одеська юридична академія", яка полягає у наступному.

         Відповідно до рішення акредитаційної комісії від 08.07.2014 року протокол № 110 (Наказ МОН України від 15.07.2014 року) Національний університет "Одеська юридична академія" має ліцензію на право здійснення освітньої діяльності за вищим IV рівнем акредитації, яким дозволено надання вищої освіти на рівні кваліфікаційних вимог до молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста та магістра.

        Одним з провідних структурних підрозділів Національного університету "Одеська юридична академія" є факультет цивільної та господарської юстиції. Факультет готує фахівців для працевлаштування в органах Міністерства юстиції України, вищих господарських судах України, судах загальної юрисдикції, в інших державних та приватних установах, організаціях, корпораціях. Факультет цивільної та господарської юстиції здійснює підготовку у найбільш затребуваних сферах, таких як: цивільне та господарське судочинство, корпоративне право, житлове право, договірне право, юридичний супровід бізнесу, вирішення судових та арбітражних спорів, банкрутство, банківське та фінансове право, міжнародне торгове право, морське та транспортне право, інтелектуальна власність, сімейне та спадкове право, земельне та аграрне право, правові питання нерухомості та будівництва.