flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурси на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» – головного спеціаліста, старшого судового розпорядника, судового розпорядника

18 березня 2021, 11:32

                                                                                                                

18 березня 2021 року

Відповідно до наказу керівника апарату Ріпкинського районного суду Чернігівської області від 18.03.2021 № 11-ОД, оголошено конкурси на зайняття вакантних посад державної служби категорії "В" - головного спеціаліста, старшого судового розпорядника, судового розпорядника.

До уваги кандидатів на посаду!

Інформація для участі в конкурсному доборі приймається в електронному вигляді з накладенням кваліфікованого електронного підпису кандидата – через Єдиний портал вакансій державної служби за адресою: https://career.gov.ua/ до 17:00 год. 29.03.2021 року.

Необхідні документи для подачі можна знайти за посиланнями:

головного спеціаліста  

старшого судового розпорядника

судового розпорядника 

                Додаткову інформацію можна отримати у заступника керівника апарату суду Куліш Ольги Олегівни за телефоном (066)199-40-89.

 

 

                                                                                                               Додаток 1

                                                                                                               ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                                 Наказом керівника апарату

                                                                                                 Ріпкинського районного суду

                                                                                                 Чернігівської області

                                                                                                 від 18.03. 2021 року № 11-ОД

УМОВИ

проведення конкурсу на  зайняття вакантної посади

державної  служби категорії «В»

головного спеціаліста

Ріпкинського районного суду Чернігівської області

 

Загальні умови

     

 

 

 

 

 

 

 

           Посадові обов’язки

 

1. Головний спеціаліст  зобов’язаний дотримуватися Конституції та законів України, діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України, дотримуватися принципів державної служби, з повагою ставитися до державних символів України, обов’язково використовувати державну мову під час виконання своїх посадових обов’язків, не допускати дискримінацію державної мови і протидіяти можливим спробам її дискримінації, забезпечувати в межах наданих повноважень ефективне виконання завдань і функцій суду, запобігати виникненню реального, потенційного конфлікту інтересів під час проходження державної служби та додержуватися вимог законодавства у сфері запобігання і протидії корупції.

2. Організовує впровадження в роботі суду комп’ютерних технологій: встановлення комп’ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, запровадження комп’ютерних програм автоматизованої системи передачі судових рішень в електронному вигляді до Єдиного державного реєстру судових рішень, автоматизованої системи електронного документообігу, адміністрування локальної комп’ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу, забезпечує здійснення відповідного моніторингу щодо впровадження електронного цифрового підпису, запису фонограм судових засідань, надсилання судових рішень та інших електронних документів.

3. Забезпечує адміністрування автоматизованих робочих місць працівників суду.

4. Забезпечує введення в експлуатацію, встановлення, програмне обслуговування комп’ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що знаходяться на балансі суду.

5. Організовує проведення робіт щодо інсталяції програмного забезпечення.

6. Здійснює практичну та методичну допомогу суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання ліцензійного програмного забезпечення та комп’ютерного обладнання, що знаходиться на балансі суду. За погодженням голови суду, керівника апарату суду проводить заняття щодо вивчення працівниками суду безпечного використання комп’ютерної техніки та програмного забезпечення.

7. Здійснює обслуговування та забезпечує моніторинг введення в експлуатацію та організовує обслуговування комп’ютерної мережі суду, поточне адміністрування мережевого обладнання локальної комп’ютерної мережі, адміністрування контролера домену та серверів комп’ютерної мережі.

8. Забезпечує доступ користувачів до внутрішніх інформаційних ресурсів.

9. Здійснює моніторинг дотримання технології експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп’ютерної мережі.

10. Забезпечує виявлення і попередження недоліків у роботі працівників суду під час використання комп’ютерної та оргтехніки, системного та прикладного програмного забезпечення.

11. Проводить аналіз стану інформаційного забезпечення суду та вносить пропозиції щодо вдосконалення форм і методів роботи суду в частині інформаційного забезпечення, надає відповідні запити.

12. Забезпечує адміністрування та постійне оновлення інформації на офіційному веб-сайті суду у складі веб-порталу «Судова влада України».

13. Забезпечує адміністрування загальнодержавних реєстрів та баз даних.

14. Організовує роботу із захисту інформації та забезпечує контроль за станом захищеності офіційної веб-сторінки суду.

15. Здійснює організаційне забезпечення завдань з побудови і впровадження, керування комплексною системою захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційній системі та здійснює контроль за її функціонуванням.

16. Організовує та виконує роботу з визначення вимог до захисту інформації, проектування, розроблення і модернізації комплексної системи захисту інформації.

17. Здійснює експлуатацію, обслуговування, підтримку працездатності комплексної системи захисту інформації.

18. Забезпечує контроль за станом захищеності інформації в інформаційно-телекомунікаційній системі суду.

19. Організовує та здійснює забезпечення технічного захисту інформації і контроль за його станом в інформаційно-телекомунікаційній системі суду.

20. Здійснює контроль за наявністю та використанням посадовими особами суду електронно-цифрових підписів.

21. Приймає участь в діяльності інвентаризаційної комісії при проведенні інвентаризації комп’ютерної та периферійної техніки, програмного забезпечення.

22. Проводить своєчасне оновлення бази даних інформаційно-правової системи «Ліга:Закон», забезпечує доступ суддів та працівників апарату суду до вказаної системи.

23. Повідомляє керівника апарату суду про необхідність забезпечення новою технікою, пристроями вводу-виводу інформації, витратними матеріалами.

24. Вносить пропозиції керівнику апарату суду щодо розподілу або перерозподілу комп’ютерної техніки, що перебуває на балансі суду з метою збалансованого забезпечення нею працівників, з урахуванням пріоритетності завдань, пов’язаних з виконанням програми інформатизації суду.

25. Перевіряє цілісність та безпеку електронної інформаційної бази даних суду, а в разі виявлення пошкодження або несанкціонованого доступу до неї негайно інформує керівника апарату.

26. Контролює використання доступу до мережі Інтернет в службових цілях працівниками суду, яким надано дозвіл на її використання.

27. Забезпечує належне функціонування системи відеоконференцзв’язку в суді.

28. Забезпечує функціонування автоматизованої системи електронного документообігу суду.

29. Здійснює налаштування робочих місць користувачів автоматизованої системи документообігу суду у відповідності до їх функціональних обов’язків та прав доступу.

30. Здійснює налаштування ЕЦП користувачам системи відповідно до їхніх функціональних обов’язків.

31. Створює, коригує (вилучає) шаблони для виготовлення процесуальних документів та інших внутрішніх організаційно-розпорядчих документів суду в системі документообігу суду.

32. Проводить своєчасне оновлення бази даних КП «Д-3».

33. Проводить  відповідні навчання з працівниками апарату суду, що є користувачами автоматизованої системи документообігу суду та надає методичні рекомендації щодо використання КП «Д-3».

34. Запобігає встановленню та використанню стороннього програмного забезпечення та медіа контенту, що безпосередньо не пов’язані з роботою суду.

35. Здійснює контроль за використанням працівниками суду змінних носіїв інформації.

36. Погоджує з керівництвом апарату суду питання щодо використання в локальній мережі особистої комп’ютерної техніки працівників суду.

37. Організовує створення копій електронної інформації користувачами та забезпечує ведення архіву інформаційних ресурсів суду. Забезпечує регулярну архівацію даних, які зберігаються на серверах, у тому числі зняття копій бази даних.

38. Проводить моніторинг новітніх технологій, які можуть покращити роботу суду.

39. Здійснює контроль за працездатністю комп’ютерної  та оргтехніки, яка знаходиться на балансі суду, вносить пропозиції керівнику апарату про необхідність ремонту, обслуговування, заміни зазначеного обладнання.

 

 

 

Умови оплати праці

  Згідно штатного розпису на 2021 рік посадовий оклад головного спеціаліста становить – 5540,00

 Надбавки за вислугу років; надбавки за ранг державного службовця,  премії, виплачуються відповідно до ст.50, 52  Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 року № 889-VIII(зі змінами

Інформація про

строковість    призначення на посаду

  Безстрокове призначення на посаду  

 

 

 

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адресат та строк її подання

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі з призначення на вакантну посаду, подає через Єдиний портал вакансій державної служби:  https://career.gov.ua/

1.Заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року №246 (зі змінами).

2.Резюме за формою згідно з додатком 2-1 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби,     в якому обов’язково зазначається така інформація:

-                 прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

-                 реквізити документа, що підтверджує особу та підтверджує громадянство України;

-                 підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

-                 підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

-                 відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах.

3.    Заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

   Подача додатків до заяви не є обов’язковою.

Документи приймаються до до 17-00 год. 29 березня 2021 року.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору на вакантну посаду

   Куліш Ольга Олегівна, (04641) 2-11-03

   <inbox@rp.cn.court.gov.ua> 

   (Ріпкинський районний суд  Чернігівської області)

    тел. 066-199-40-89

Дата і час початку проведення тестування кандидатів.

Місце або спосіб проведення тестування.

Місце або спосіб проведення співбесіди(із зазначенням електронної платформи для комунікації дистанційно)

  05 квітня 2021 року  10 год 00 хв.

 

  смт. Ріпки Чернігівської області, вул.Святомиколаївська, 94

   (проведення тестування за фізичної присутності кандидатів)

 

 

 смт. Ріпки Чернігівської області, вул.Святомиколаївська, 94

   (проведення співбесіди за фізичної присутності кандидатів)

Кваліфікаційні вимоги:

-    впевнений користувач ПК (MS Office, Internet), знання ОС Windows ХР/7/10 на рівні          

     користувача;

-    вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення,           

     використовувати офісну техніку;

  - здатність працювати з документами в різних цифрових форматах, зберігати, накопичувати,    

     впорядковувати цифрові ресурси;

-   здатність уникати небезпек в цифровому середовищі, захищати  особисті та конфіденційні дані;

-   аналітичні здібності, здатність концентруватись на деталях;

-   стресостійкість, виваженість, адаптивність, ввічливість, тактовність;

-   комунікація та взаємодія в колективі,  здатність до конструктивного ставлення до зворотного     

     зв’язку, зокрема критики;

-    вміння фокусувати зусилля для досягнення результату діяльності, навички управління; 

-    вміння організовувати роботу і контролювати її виконання;

-    здатність працювати з базами даних законодавства.

1.

Освіта

- вища, не нижче ступеня молодшого спеціаліста, бакалавра або спеціаліста,  за спеціальністю «Правознавство», «Право», або «Правоохоронна діяльність»

2.

Досвід роботи

 - не потребує

3.

Володіння державною мовою

 - вільне володіння державною мовою

 

 

 

 

Професійні знання

 

Вимога

Компоненти вимоги

 

Знання

законодавства

1) Конституція України;

2) Закон України “Про державну службу”;

3) Закон України “Про запобігання корупції”, та іншого законодавства.

 

                                                                                                                    Додаток 2

                                                                                                               ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                                 Наказом керівника апарату

                                                                                                 Ріпкинського районного суду

                                                                                                 Чернігівської області

                                                                                                 від 18.03. 2021 року № 11-ОД

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття вакантної посади

державної  служби категорії «В»

старшого судового розпорядника

Ріпкинського районного суду Чернігівської області

 

Загальні умови

     

 

 

 

 

 

 

 

           Посадові обов’язки

    1. Старший судовий розпорядник зобов’язаний дотримуватися Конституції та законів України, діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України, дотримуватися принципів державної служби, з повагою ставитися до державних символів України, обов’язково використовувати державну мову під час виконання своїх посадових обов’язків, не допускати дискримінацію державної мови і протидіяти можливим спробам її дискримінації, забезпечувати в межах наданих повноважень ефективне виконання завдань і функцій суду, запобігати виникненню реального, потенційного конфлікту інтересів під час проходження державної служби та додержуватися вимог законодавства у сфері запобігання і протидії корупції.

2.Забезпечує додержання особами, які перебувають у суді, встановлених правил, виконання ними розпоряджень головуючого в судовому засіданні.

3.Забезпечує неухильне виконання розпоряджень головуючого судді.

4.Забезпечує належний стан зали судового засідання, підготовку її до слухання справи й доповідає про готовність головуючому судді.

5. Визначає з урахуванням кількості місць конкретні місця розміщення та можливу кількість осіб, які можуть бути присутніми в залі судового засідання.

6.Оголошує про вхід суду до зали судового засідання і вихід з неї, пропонує всім присутнім встати.

7.Запрошує за розпорядженням головуючого судді до зали судового засідання свідків, експертів, перекладачів, приводить їх до присяги.

8.Запрошує за розпорядженням головуючого судді до зали судового засідання інших учасників судового процесу.

9.За розпорядженням головуючого судді приймає від учасників судового процесу документи, докази та інші матеріали, що стосуються розгляду справи, і передає їх головуючому судді під час судового засідання.

10.Забезпечує дотримання вимог процесуального законодавства з метою обмеження спілкування свідків, які вже були допитані судом, із тими свідками, яких суд ще не допитав.

11.Забезпечує виконання вимог процесуального законодавства щодо проведення закритого судового засідання та вживає заходів до обмеження входу до зали судового засідання сторонніх осіб.

12.Забезпечує доступ до приміщень суду та зали судового засідання маломобільних груп населення.

13.Забезпечує координацію діяльності щодо доставки в судове засідання підозрюваних і обвинувачених, які тримаються під вартою, та інформує головуючого суддю про затримку чи неможливість доставки цих осіб у суд.

14.Виконує інші розпорядження головуючого судді, пов'язані із створенням умов, необхідних для розгляду справи.

15.Забезпечує взаємодію з працівниками Національної поліції України, Національної гвардії України.

16.Вживає заходів безпеки щодо недопущення виведення з ладу засобів фіксування судового процесу особами, присутніми в залі судового засідання.

17.Забезпечує виконання вимог процесуального законодавства щодо надання особам, які беруть участь у судовому засіданні, пам'яток про їхні права та обов'язки, що передбачені процесуальним законодавством України. 

18.Не допускає дій і вчинків, які можуть зашкодити інтересам державної служби, заподіяти шкоду підприємствам, установам, організаціям і громадянам, принизити їхню честь та гідність, а також вчинення інших неправомірних дій, що можуть негативно вплинути на рівень довіри громадян до судової влади в Україні.

19.Для забезпечення невідкладного розгляду справи з питань, що виникли в процесі її слухання, за розпорядженням головуючого здійснює термінову доставку в установи та організації, а також фізичним особам листів, викликів, інших документів.

20.Один раз на тиждень здійснює кварцування залів судових засідань та камер тримання під вартою.

21.При виникненні надзвичайних обставин (пожежа, виявлення вибухонебезпечних предметів, затоплення тощо) повідомляє керівництво суду та організовує виклик спеціальних служб.

22.Приймає участь в господарській діяльності суду.

23.Забезпечує дотримання працівниками суду вимог законодавчих та нормативних актів з охорони праці та пожежної безпеки, проводить в установленому порядку відповідні інструктажі.

24. Виконує частково функції кур’єра щодо доставки рекомендованих листів та посилок до відділень «Укрпошти», а також одержує рекомендовані листи і бандеролі за дорученням та доставляє їх до суду.

25. Надає консультативну допомогу щодо напрямків руху для осіб з обмеженими фізичними можливостями, громадян похилого віку, інших мобільних груп населення, забезпечує супровід вказаних осіб та при потребі надає фізичну допомогу.

 

 

Умови оплати праці

  Згідно штатного розпису на 2021 рік посадовий оклад старшого судового розпорядника становить –  4440,00

 Надбавки за вислугу років; надбавки за ранг державного службовця,  премії, виплачуються відповідно до ст.50, 52  Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 року № 889-VIII (зі змінами)

Інформація про

строковість    призначення на посаду

  Безстрокове призначення на посаду  

 

 

 

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адресат та строк її подання

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі з призначення на вакантну посаду, подає через Єдиний портал вакансій державної служби:  https://career.gov.ua/

1.Заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року №246 (зі змінами).

2.Резюме за формою згідно з додатком 2-1 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби,     в якому обов’язково зазначається така інформація:

-                 прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

-                 реквізити документа, що підтверджує особу та підтверджує громадянство України;

-                 підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

-                 підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

-                 відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах.

3.    Заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

   Подача додатків до заяви не є обов’язковою.

Документи приймаються до до 17-00 год. 29 березня 2021 року.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору на вакантну посаду

   Куліш Ольга Олегівна, (04641) 2-11-03

   <inbox@rp.cn.court.gov.ua> 

   (Ріпкинський районний суд  Чернігівської області)

    тел. 066-199-40-89

Дата і час початку проведення тестування кандидатів.

Місце або спосіб проведення тестування.

Місце або спосіб проведення співбесіди(із зазначенням електронної платформи для комунікації дистанційно)

  06 квітня 2021 року  10 год 00 хв.

 

  смт. Ріпки Чернігівської області, вул.Святомиколаївська, 94

   (проведення тестування за фізичної присутності кандидатів)

 

 

 смт. Ріпки Чернігівської області, вул.Святомиколаївська, 94

   (проведення співбесіди за фізичної присутності кандидатів)

Кваліфікаційні вимоги:

-    впевнений користувач ПК (MS Office, Internet), знання ОС Windows ХР/7/10 на рівні          

     користувача;

-    вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення,           

     використовувати офісну техніку;

  - здатність працювати з документами в різних цифрових форматах, зберігати, накопичувати,    

     впорядковувати цифрові ресурси;

-   здатність уникати небезпек в цифровому середовищі, захищати  особисті та конфіденційні дані;

-   аналітичні здібності, здатність концентруватись на деталях;

-   стресостійкість, виваженість, адаптивність, ввічливість, тактовність;

-   комунікація та взаємодія в колективі,  здатність до конструктивного ставлення до зворотного     

     зв’язку, зокрема критики;

-    вміння фокусувати зусилля для досягнення результату діяльності, навички управління; 

-    вміння організовувати роботу і контролювати її виконання;

-    здатність працювати з базами даних законодавства.

1.

Освіта

- вища, не нижче ступеня молодшого спеціаліста, бакалавра або спеціаліста,  за спеціальністю «Правознавство», «Право», або «Правоохоронна діяльність»

2.

Досвід роботи

 - не потребує

3.

Володіння державною мовою

 - вільне володіння державною мовою

 

Професійні знання

 

Вимога

Компоненти вимоги

 

Знання

законодавства

1) Конституція України;

2) Закон України “Про державну службу”;

3) Закон України “Про запобігання корупції”, та іншого законодавства.

 

                                                                                                                    Додаток 3

                                                                                                               ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                                 Наказом керівника апарату

                                                                                                 Ріпкинського районного суду

                                                                                                 Чернігівської області

                                                                                                 від 18.03. 2021 року № 11-ОД

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття вакантної посади

державної  служби категорії «В»

судового розпорядника

Ріпкинського районного суду Чернігівської області

 

Загальні умови

     

 

 

 

 

 

 

 

           Посадові обов’язки

   1.   Здійснює обов’язки щодо виконання вимог, передбачених Кримінальним процесуальним, Цивільним процесуальним та іншими кодексами України, в тому числі пов’язаних з підтриманням громадського порядку в суді та припиненням проявів неповаги до суду під час здійснення правосуддя.

2.    Виконує вимоги Інструкції з діловодства та є відповідальним за збереження процесуальних та інших документів, а також за нерозголошення інформації з обмеженим доступом, що міститься в них.

3.    Перевіряє технічну оснащеність залу судового засідання та в разі її невідповідності вимогам безпеки негайно сповіщає старшого судового розпорядника, керівника апарату суду або головуючого у справі, а також вживає всіх можливих заходів щодо усунення виявлених недоліків.

4.   Забезпечує безпечні умови роботи суддям та працівникам апарату
суду в залі судового засідання, іншому приміщенні, в разі проведення судом
виїзного засідання.

5.   З'ясовує своєчасність направлення заявки-наряду на доставку до суду органами Національної поліції та превентивної діяльності затриманих осіб, та таких, які перебувають під вартою. Повідомляє керівника апарату суду, головуючого у справі про можливу затримку їх доставки.

6.  З урахуванням кількості місць та забезпечення порядку під час судового засідання визначає можливу кількість осіб, які можуть бути присутні в залі суду, та визначає конкретні місця їх розміщення.

7.   Оголошує про вхід і вихід суду та пропонує всім присутнім встати.

8.  Вживає всіх необхідних заходів щодо підтримання громадського порядку та припинення проявів неповаги до суду, а саме: забезпечення виконання учасниками процесу та особами, які є в суді, вказівок та розпоряджень головуючого у справі, пов`язаних з дотриманням процесуальних вимог судочинства; забезпечення доставки до місця проведення судового засідання справи та речових доказів, їх збереження під час розгляду справи та повернення до канцелярії суду; забезпечення виконання рішень суду щодо застосування передбачених законодавством України заходів примусу стосовно учасників судового процесу та порушників громадського порядку; здійснення інших заходів визначених головуючим у справі чи керівником апарату суду.

9.  Запрошує, за розпорядженням головуючого у справі, до залу судового засідання  свідків,  експертів,  перекладачів  та  інших  учасників  судового
процесу.

10.   Виконує розпорядження головуючого у справі про приведення до присяги перекладача, експерта відповідно до законодавства.

11.   Запрошує до залу судового засідання свідків та виконує вказівки головуючого у справі щодо приведення їх до присяги.

12.   За вказівкою головуючого у справі під час судового засідання приймає від учасників судового процесу документи та інші матеріали і передає до суду.

13.   Вживає заходів щодо видалення, за розпорядженням головуючого у справі, із залу судового засідання осіб, які проявляють неповагу до суду або порушують громадський порядок.

14.   За вказівкою керівника апарату суду, старшого судового розпорядника надає допомогу працівникам органів Національної поліції щодо підтримання громадського порядку, охорони приміщень суду, забезпечення додаткових заходів безпеки (тільки в робочий час).

15.   Забезпечує виконання учасниками судового процесу та особами, які присутні в залі судового засідання, розпоряджень головуючого у справі.

16.   Забезпечує дотримання вимог процесуального законодавства щодо виключення можливості спілкування допитаних судом свідків з тими,
яких суд ще не допитав.

17.  Забезпечує виконання вимог процесуального законодавства щодо проведення закритого судового засідання та вживає заходів до обмеження входу до залу судового засідання сторонніх осіб.

18.    У взаємодії з працівниками органів Національної поліції вживає всіх необхідних заходів щодо забезпечення безпеки суддів, членів їх сімей, учасників судового процесу, а також громадського порядку в приміщенні суду та в залі судового засідання.

19.  Уживає заходів безпеки щодо недопущення виведення з ладу засобів фіксування судового процесу особами, присутніми в залі судового засідання.

20.    Для забезпечення невідкладного розгляду справи з питань, що виникли в процесі її слухання, за розпорядженням головуючого у справі здійснює термінову доставку в установи та організації, а також фізичним особам листів, викликів, інших документів.

21.   У разі виникнення в приміщенні суду надзвичайних подій вживає всіх необхідних заходів щодо забезпечення безпеки працівників суду, а також інших осіб, які знаходяться в суді відповідно до Плану спільних дій працівників Національної поліції під час несення служби з охорони громадського порядку та забезпечення безпеки в приміщеннях судових установ та працівників суду у разі виникнення надзвичайних подій.

22.   Забезпечує порядок пропуску до приміщення суду осіб та на його територію транспортних засобів, якщо воно не охороняється Національною поліцією.

23.  На виконання вимог ст. 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення складає протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 1853 цього Кодексу.

24.  Надає консультативну допомогу особам з обмеженими фізичними властивостями, громадянам похилого віку, іншим маломобільним групам населення щодо напрямків руху, в разі необхідності забезпечує їх супровід та при потребі надає фізичну допомогу.

25.  Виконує інші розпорядження головуючого у справі, доручення керівника апарату суду, старшого судового розпорядника щодо забезпечення належних умов для проведення судового засідання та роботи судових розпорядників.

26. Надає консультативну допомогу щодо напрямків руху для осіб з обмеженими фізичними можливостями, громадян похилого віку, інших мобільних груп населення, забезпечує супровід вказаних осіб та при потребі надає фізичну допомогу.

  

 

 

Умови оплати праці

  Згідно штатного розпису на 2021 рік посадовий оклад судового розпорядника становить –  4394,00

 Надбавки за вислугу років; надбавки за ранг державного службовця,  премії, виплачуються відповідно до ст.50, 52  Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 року № 889-VIII(зі змінами

Інформація про

строковість    призначення на посаду

  Безстрокове призначення на посаду  

 

 

 

Перелік інформації, необхідної для призначення на вакантну посаду, в тому числі форма, адресат та строк її подання

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі з призначення на вакантну посаду, подає через Єдиний портал вакансій державної служби:  https://career.gov.ua/

1.Заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року №246 (зі змінами).

2.Резюме за формою згідно з додатком 2-1 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби,     в якому обов’язково зазначається така інформація:

-                 прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

-                 реквізити документа, що підтверджує особу та підтверджує громадянство України;

-                 підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

-                 підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

-                 відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах.

3.    Заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

   Подача додатків до заяви не є обов’язковою.

Документи приймаються до до 17-00 год. 29 березня 2021 року.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору на вакантну посаду

   Куліш Ольга Олегівна, (04641) 2-11-03

   <inbox@rp.cn.court.gov.ua> 

   (Ріпкинський районний суд  Чернігівської області)

    тел. 066-199-40-89

Дата і час початку проведення тестування кандидатів.

Місце або спосіб проведення тестування.

Місце або спосіб проведення співбесіди(із зазначенням електронної платформи для комунікації дистанційно)

  07 квітня 2021 року  10 год 00 хв.

 

  смт. Ріпки Чернігівської області, вул.Святомиколаївська, 94

   (проведення тестування за фізичної присутності кандидатів)

 

 

 смт. Ріпки Чернігівської області, вул.Святомиколаївська, 94

   (проведення співбесіди за фізичної присутності кандидатів)

Кваліфікаційні вимоги:

-    впевнений користувач ПК (MS Office, Internet), знання ОС Windows ХР/7/10 на рівні          

     користувача;

-    вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення,           

     використовувати офісну техніку;

  - здатність працювати з документами в різних цифрових форматах, зберігати, накопичувати,    

     впорядковувати цифрові ресурси;

-   здатність уникати небезпек в цифровому середовищі, захищати  особисті та конфіденційні дані;

-   аналітичні здібності, здатність концентруватись на деталях;

-   стресостійкість, виваженість, адаптивність, ввічливість, тактовність;

-   комунікація та взаємодія в колективі,  здатність до конструктивного ставлення до зворотного     

     зв’язку, зокрема критики;

-    вміння фокусувати зусилля для досягнення результату діяльності, навички управління; 

-    вміння організовувати роботу і контролювати її виконання;

-    здатність працювати з базами даних законодавства.

1.

Освіта

- вища, не нижче ступеня молодшого спеціаліста, бакалавра або спеціаліста,  за спеціальністю «Правознавство», «Право», або «Правоохоронна діяльність»

2.

Досвід роботи

 - не потребує

3.

Володіння державною мовою

 - вільне володіння державною мовою

 

 

 

 

Професійні знання

 

Вимога

Компоненти вимоги

 

Знання

законодавства

1) Конституція України;

2) Закон України “Про державну службу”;

3) Закон України “Про запобігання корупції”, та іншого законодавства.