flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії "В" - секретаря судового засідання

03 вересня 2018, 10:13

      Відповідно до статті 23 Закону України «Про державну службу» № 889 – VIII від 10.12.2015р., Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя
№ 2646/0/15-17 від 05.09.2017р., Порядку проведення конкурсу на заміщення посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 246 від 25.03.2016 р. в редакції постанови Кабінету Міністрів України № 648  від 18.08.2017 р., зі змінами, Ріпкинський районний суд Чернігівської області 27 серпня 2018 року оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання.

     Строк подання документів для участі у конкурсі становить 21 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу.

     Останній день прийому документів – 17 вересня 2018 року  до 17 год. 00 хв.

     Дата, час і місце проведення конкурсу: 19 вересня 2018 року о 10 годині 00 хвилин, Ріпкинський районниу суд Чернігівської області (смт. Ріпки, вул. Святомиколаївська, 94).

 

Додаток 1

ЗАТВЕРДЖЕНО

наказ Ріпкинського районного суду Чернігівської області

від 27.08.2018 №55-ОС

 

УМОВИ

проведення конкурсу

на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання

Ріпкинського районного суду Чернігівської області

  

Загальні умови

Посадові обов’язки

Здійснює   судові   виклики   та   повідомлення   в   справах,   які знаходяться у провадженні судді.

     Оформлює заявки до органів внутрішніх
справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.

     Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.

     Перевіряє наявність і з'ясовує причини відсутності  осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому судді.

     Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання та зазначає на повістках час перебування в суді.

     Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами.

     Веде журнал судового засідання, протокол судового засідання.

     Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.

     Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог Кримінально-процесуального  кодексу України, за дорученням судді здійснює заходи щодо дачі підсудним або засудженим підписки про невиїзд.

     Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.

      Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.

     Оформлює матеріали судових справ і здійснює передачу справ до канцелярії суду.

     Виконує інші доручення судді, помічника судді та помічника голови суду, що стосуються організації розгляду судових справ.

 

Умови оплати праці

Відповідно до Постанови КМУ від 06.04.2016 № 292 із змінами внесеними згідно з Постановою КМУ від 05.05.2016 № 322 та штатного розпису на 2018 рік посадовий оклад секретаря судового засідання Ріпкинського районного суду Чернігівської області 3500,00 грн.

Крім посадового окладу заробітна плата секретаря судових засідань, відповідно до статті 50 Закону України «Про державну службу», складається з: надбавки за вислугу років; надбавки за ранг державного службовця; виплати за додаткове навантаження у зв’язку з виконанням обов’язків тимчасово відсутнього державного службовця у розмірі 50 відсотків посадового окладу тимчасово відсутнього державного службовця; виплати за додаткове навантаження у зв’язку з виконанням обов’язків за вакантною посадою державної служби за рахунок економії фонду посадового окладу за відповідною посадою; премії (у разі встановлення).

За результатами роботи та щорічного оцінювання службової діяльності секретарю судових засідань можуть встановлюватися премії. До премій державного службовця належать: премія за результатами щорічного оцінювання службової діяльності; місячна або квартальна премія відповідно до особистого внеску секретаря судових засідань в загальний результат роботи суду.

При цьому загальний розмір премій, передбачених пунктом 2 цієї частини, які може отримати секретар судових засідань за рік, не може перевищувати 30 відсотків фонду його посадового окладу за рік.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Безстрокове призначення на посаду

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1. Копія паспорта громадянина України.

2. Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.

3. Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

4. Копія (копії) документа (документів) про освіту.

5. Оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою (у разі подання документів для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС подається копія такого посвідчення, а оригінал обов'язково пред'являється до проходження тестування);

 6. Заповнена особова картка встановленого зразка.

7. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік*.

Документи приймаються до 17 год. 00 хв. 17 вересня 2018 року,

смт. Ріпки, вул. Святомиколаївська, 94, каб. №2

Дата, час і місце проведення конкурсу

З 19.09.2018-21.09.2018, починаючи з 10 год. 00 хв. за адресою: вул. Святомиколаївська, 94, смт. Ріпки, 15000

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Сердюк Ірина Олексіївна, (046-41) 2-27-49, inbox@rp.cn.court.gov.ua

 

Кваліфікаційні вимоги

1

Освіта

вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра, бажано за спеціальністю «Правознавство», «Правоохоронна діяльність»

2

Досвід роботи

не потребує

3

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

Вимоги до компетентності

 

Вимога

Компоненти вимоги

1

Уміння працювати з комп’ютером

впевнений користувач ПК (MS Office, Internet), знання ОС Windows ХР/7/10 на рівні користувача, вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку

2

Ділові якості

аналітичні здібності, діалогове спілкування (письмове і усне), навички управління, вміння розподіляти роботу, вміння активно слухати, виваженість, здатність концентруватись на деталях, уміння дотримуватись субординації, стійкість, вміння уступати, адаптивність, вміння вести перемовини, стресостійкість, вимогливість, оперативність, вміння визначати пріоритети, вміння аргументовано доводити власну точку зору, стратегічне мислення, обчислювальне мислення, навички розв’язання проблем, уміння працювати в команді

3

Особистісні якості

інноваційність, ініціативність, надійність, порядність, чесність, дисциплінованість, тактовність, готовність допомогти, емоційна стабільність, комунікабельність, повага до інших, відповідальність, рішучість, автономність, неупередженість, гнучкість, наступність.

Професійні знання

 

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

Конституція України, Закони України «Про державну службу», «Про запобігання корупції».

3

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції

Конституція України, Цивільний процесуальний, Кримінально-процесуальний та інші кодекси України,
Закони України "Про судоустрій та статус суддів", "Про
державну службу", "Про запобігання корупції", інші закони України, постанови Пленуму Конституційного Суду України та Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ, акти Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.

     Інструкції з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, апеляційному суді Автономної Республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ затвердженої Наказом Державної судової адміністрації України від 17.12.2013 № 173.

    Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затверджене Рішенням Ради суддів України № 30 від 26.11.2010.

          Положення про Державну судову адміністрацію України та Положення про територіальні управління державної судової адміністрації, постанови колегії, накази, інструкції та рекомендації Державної судової адміністрації України та відповідного територіального управління державної судової адміністрації, інші нормативно-правові акти законодавства та нормативні документи, що регламентують діяльність судових органів.

* Відповідно до рішення Національного агентства з питань запобігання корупції від 10.06.2016 № 2 «Про початок роботи системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15.07.2016 за № 958/29088, з 1 січня 2017 року подання декларацій здійснюється згідно з Законом України «Про запобігання корупції» шляхом заповнення відповідних форм на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції з використанням програмних засобів Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.